Internetreclame

Onze specialistie: digitale marketing

Bij Digital Bonanza specialiseren wij ons in internetreclame met als doel een directe een bijdrage te realiseren op de omzet en winst. Onze campagnes draaien niet alleen een positieve ROAS, maar genereren winst! 

Hoe kunnen wij je helpen met internetreclame?

Digital Bonanza is het Digital Marketingbureau voor Ondernemers. Wij helpen Ondernemers met het opzetten en/of te optimaliseren van hun online marketing activiteiten. Digital Bonanza heeft expertise op het gebied van performance marketing waarbij het resultaat van de internetreclame centraal staat. Dit levert een directe bijdrage aan de omzet en/of winst van de onderneming. Wij bieden verschillende digitale marketing diensten aan:

Zoekmachine marketing - Bing Advertising

Zoekmachine marketing

Met zoekmachine marketing helpen we je om vindbaar te zijn voor relevante doelgroepen die een koopintentie afgeven in Google, Bing, Youtube of andere platformen.

Affiliate Marketing

Social Media Adverteren

Je bestaande en nieuwe klanten zijn dagelijks actief op social media platformen. Wij helpen je om potentiële klanten te bereiken via social media platformen.

programmatic advertising - programmatic adverteren

Programmatic Adverteren

Met programmatisch adverteren helpen we je om via een geavanceerd ecosysteem binnen milliseconden advertentieruimte te kopen. Op sites of apps van uitgevers waar je doelgroep aanwezig is.

social media adverteren

Affiliate Marketing

De wereld is vol met creatieve mensen die ervaren zijn in het verleiden van consumenten. Via affiliate marketing helpen wij jou om te profiteren van de kennis en expertise van affiliates.

marketplaces - ecommerce

Marketplaces

Verkoop je een fysiek product via je webshop? Wij kunnen je helpen om die producten ook via bol.com, amazon.com en andere platformen te verkopen.

Online Marketing voor het MKB

'Getting Online' - MKB

Als MKB'er heb je genoeg aan je hoofd. En je weet dat je online aanwezig moet zijn. Wij helpen je om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent op internet. Lekker snel en gemakkelijk!

Digitale marketing die je verwachtingen overtreffen

We beginnen met een gesprek waarin we naar jou luisteren. Daarna doen we een marktonderzoek en analyse van je website. We kijken naar de huidige ranglijst, siteprestaties, trefwoorden, concurrenten en lay-out oplossingen op hoog niveau. Wij gebruiken hiervoor o.a. tools zoals: Semrush, Google Trends, Google Analytics en Similarweb

Op basis hiervan bepalen we samen de route naar succes. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek om te beginnen met het ontwikkelen van een aangepaste strategie die specifiek is voor uw online marketingdoelen.

  • Genereer meer winst
  • Merkbekendheid opbouwen
  • Stijging webverkeer
  • Meer leads of sales
  • Direct in contact komen met klanten
  • Verhoog de omzet
internetreclame - Google Analytics

Waarom kies je voor Digital Bonanza?

ROI

Resultaten die een positief rendement opleveren op je marketinginvestering

Audience

We analyseren je klanten. Vervolgens vinden we er meer van.

Multichannel

Bereik je klanten gedurende de gehele klantreis

Merkveiligheid

Presenteer je merk in een veilige digitaal ümfeld.

Attributie

Meet de bijdrage van elk advertentiekanaal.

Inzichten

Genereer data inzichten die een impact kunnen hebben op je bedrijf.

internetreclame in actie

Hoe realiseren we je online marketingplan?

01.

Luisteren

Wij luisteren eerst naar jou! We willen weten waar je bedrijf voor staat. Wie zijn je concurrenten? Waar loop je tegen aan? We doen dit via een enquête en een vervolg gesprek

02.

Analyse

We analyseren de huidige marketing activiteiten, de resultaten hiervan en we controleren of de interne meetprocessen goed zijn ingericht. 

03.

Onderzoek

We doen marktonderzoek naar de branche en de concurrenten. Wat zijn trends en wat kunnen we leren van je concurrenten? 

04.

Online marketingplan

We delen onze bevindingen en samen bepalen we de digitale marketing activiteiten, de prioriteiten, tijdsplanning en de verwachte resultaten. 

05.

Executie

Nu begint het echte werk. We maken de advertenties, doen de set-up voor de campagnes en gaan beginnen. Stap voor stap rollen we het performance marketing plan uit. 

06.

Meten

Dit is waarom wij online marketing zo leuk vinden. We kunnen direct het resultaat meten van de activiteiten. Dit doen we voordat we starten, tijdens de campagnes en natuurlijk achteraf. 

Veelgestelde vragen

Internetreclame is een vorm van digitale marketing activiteiten waarbij we consumenten online benaderen. Dit type marketing omvat een breed scala aan categorieën. Van zoekmachine marketing tot sociale media-marketing of display marketing en Email marketing. In ons groeiende digitale tijdperk kun je met digitale marketing potentieel miljoenen internetgebruikers bereiken.

Of je bedrijf nu Google Ads gebruikt, of je website optimaliseert voor SEO, of berichten deelt op sociale mediaplatforms. Dit is allemaal internetreclame. 

Tegenwoordig zoeken consumenten met hun telefoon, laptop of tablet naar nieuwe bedrijven, producten en services. Ze besteden steeds meer tijd aan entertainment online in plaats van via traditionele verkooppunten. Als jij dus online niet aanwezig bent zullen consumenten je niet vinden.

De meest voor de hand liggende keuzes zijn optimalisatie van je website voor zoekmachines, evenals marketing via sociale media en zoekmachines. Deze vormen de kern van de digitale marketing.

Deze kanalen staan echter niet op zich zelf. Consumenten gebruiken tijdens het koopproces verschillende kanalen. Je moet dus proberen op alle kanalen aanwezig te zijn.

Je kunt stap voor stap de verschillende kanalen invullen. Door het meten van de resultaten kun je steeds beter bepalen welk kanaal het best werkt voor jou bedrijf. Wij helpen je daar graag mee. Je kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak inplannen.

Dit hangt van het type marketing af:

1. Adverteren op social media platformen en in zoekmachines kan direct al effect genereren. 
2. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines (SEO) kan pas effectief zijn na drie maanden. 
3. Het is dus belangrijk om continue de resultaten te meten. Dit stelt je instaat om de resultaten van je online marketing campagnes te optimaliseren. 

Internetreclame is bereikbaar voor ieder bedrijf. Digital Bonanza kan met alle type budgetten – groot, klein en ertussenin – werken. Dat onderscheidt ons van andere online marketingbureaus. De campagne van elke klant wordt individueel geëvalueerd op basis van de doelen, behoeften en financiële situatie. Wij bieden ook het gemakvan vooraf gedefinieerde pakketten. Mocht dit niet bij jou passen, plan dan een afspraak in. 

Er zijn twee mogelijkheden om met Digital Bonanza de samenwerking op te starten. Je kunt via ons website één van de vooraf gedefinieerde pakketten aanschaffen. Wij nemen dan contact met je op en we zullen direct voor je aan de slag gaan. 

De andere manier is dat je een (video) afspraak of telefoongesprek inplant. We kunnen dan bespreken waar je behoefte liggen, wat de doelstellingen zijn, wat je beschikbare budget is en op basis hiervan maken we een plan opmaat. Je kunt een afspraak hier inplannen. 

Wij hebben gewerkt voor:

'realistic marketing pros'

Digital Bonanza expertise on marketing combined with a realistic view on work involved has made it a pleasure working with them. Pushing the right points at the right time, understanding complexities whenever they arose and following a structured plan for implementation of new features. In a short time Digital Bonanza built a strong team putting the right people in the right position and managing the team towards succes.
Harko Prinssen
Harko Prinssen
Business Consultant at Aviva Solutions

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?

Als je op zoek bent naar een digitaal marketing bureau met als focus het resultaat van je digitale marketing activiteiten, dan is Digital Bonanza jouw online marketingbureau. Neem contact op en dan drinken we vrijblijvend een kop koffie.