fbpx

Affiliate marketing

Profiteer van de kennis en expertise van externe marketeers

Wat is

affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van performance marketing waarbij de adverteerder samenwerkt met een externe partij (de affiliate) en de adverteerder de affiliate alleen hoeft te vergoeden op basis van het resultaat. Dit resultaat kan verkeer, leads of sales zijn. De samenwerking met de affiliates wordt vaak opgezet via een tussenpersoon, het affiliate netwerk. Sommige grote bedrijven, zoals amazon.com en bol.com, hebben eigen affiliate programma’s. 

De set-up van

affiliate marketing

Wil je je online inkomsten laten groeien door middel van een kosteneffectieve en prestatiegerichte methode?

We begrijpen de complexiteit van het lanceren van een affiliate marketingcampagne. We kunnen het allemaal voor je opzetten. We lanceren een affiliate campagne die is ontworpen voor snelle resultaten en duurzame groei.

setup - affiliate marketing

management van

affiliate marketing

Heb je momenteel een slecht presterend affiliate programma? Of misschien heb je een affiliate programma dat veelbelovend is, maar heb je gewoon niet de tijd, expertise of netwerk, om het naar een hoger niveau te tillen?

Digital Bonanza™️ heeft een bewezen staat van dienst van het laten groeien van affiliate programma’s. Wij zorgen voor een groei die vaak de verwachtingen van onze klanten overtreft. Ons netwerk van relaties, gecombineerd met onze jarenlange expertise zullen je affiliate campagnes weer laten groeien.

Recruitment

affiliate marketing

Met onze kennis en vaardigheden op het gebied van social media marketing kunnen wij je bedrijfsgroei versnellen. We generen nieuwe leads sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Door je advertentiebudget verstandig en zorgvuldig te besteden, kunnen we resultaten versnellen en de campagnes op specifieke demografische gegevens richten.

Met Digital Bonanza™️ aan je zijde kan je ervan uitgaand dat je de komende maanden en jaren zal groeien. Het beste van onze samenwerking is het unieke prijsmodel. Hiermee ben je verzekerd van dat je je advertentiebudget onder controle houdt.

recruitment - affiliate marketing
Samenwerken Met Online Marketingbureau

Waarom

Digital Bonanza™️?

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van affiliate marketing zijn we een vertrouwd gezicht bij grote en middelgrote bedrijven. Met onze liefde voor het ondernemerschap onderscheiden wij ons van uurtje-factuurtje online marketingbureaus. 

Snel Rendement

Onze online marketing-activiteiten genereren direct een rendement voor jou.

Meer Klanten

We analyseren en segmenteren je huidige klanten en vinden er meer.

Kennisdeling

Het doel is dat je bedrijf zelf de marketingactivtieiten gaat doen. Wij delen onze kennis.

Dialoog

Open communicatie vinden wij essentieel in onze samenwerking.

Transparantie

Transparantie over resultaten is de basis voor het vertrouwen.

Plezier

Samen plezier hebben in ons werk leidt tot betere resultaten.

onze benadering voor

affiliate marketing

Met onze jarenlange ervaring aan klantzijde hebben wij als online marketingbureau een goed gevoel hoe de samenwerking optimaal werkt voor jou als ondernemer.

Luisteren

Onbevooroordeeld en zonder aannames luisteren we eerst naar jou.

Marktonderzoek

We doen marktonderzoek en benoemen kansen en bedreigingen.

Agile Marketing

Onder het motto 'fail fast, fail often' testen we de activiteiten en schalen op bij succes.

Analyseren

We analyseren je huidige online marketingactiviteiten en de interne processen.

Marketingplan

We maken een prioriteitenoverzicht met marketingacties.

Feedback

We meten en leren van de resultaten. Op basis hiervan maken we nieuwe acties.

Met veel plezier

Gewerkt voor

bol.com logo
OMG logo
neckermann.com logo
Beslist.nl logo
Costa Crociere Logo
New Energy Logo

Feedback

Binnen no-time heeft Digital Bonanza™️ ervoor gezorgd dat ik een volledig nieuwe website heb die veel beter converteert dan de oude. Erg tevreden met de samenwerking.
Laura van Werven
Laura van Werven
Groen en Bloei
Digital Bonanza™️ heeft binnen enkele weken een enorme positieve invloed gehad op mijn bedrijf. Ik heb extra sales mensen aangenomen om alle leads te verwerken.
Thomas Toxopeus
Thomas Toxopeus
New Energy Books
Digital Bonanza™️ is geweldig om mee samen te werken. Hun diepgaande kennis van de industrie, reactievermogen en flexibiliteit is ongekend.
Evgenni Prussakov
Evgenii (Geno) Prussakov
Clevergiver
Veelgestelde vragen - - online marketingbureau

veelgestelde vragen

affiliate marketing

Affiliate netwerken bieden een SaaS platform om publishers (affiliaties) met adverteerders te verbinden. We werken met alle grote. Een paar voorbeelden waarvan je misschien hebt gehoord, zijn onder meer Awin, Daisycon, TradeTracker, Tradedoubler, om er maar een paar te noemen.

De affiliate netwerken vragen vaak een set-up en maandelijkse fee plus een percentuele vergoeding over de omzet die wordt gegenereerd. Deze vergoedingen worden met elke individuele adverteerder overeengekomen. Bij Digital Bonanza onderhandelen we met de netwerken over de beste deals, omdat ze weten dat we voor hen veel zaken doen.

Met affiliate marketing kun je je bedrijf op de volgende manieren laten groeien:

  • Je kunt tijd en geld besparen op marketing en je concentreren op andere taken die belangrijk zijn voor je bedrijf.
  • Het geeft je toegang tot zeer innovatieve en resultaatgerichte marketing professionals.
  • Je bereikt nieuwe doelgroepen door de grote variëteit van affiliate marketeers. 
  • Het kosteneffectief en heeft een ongeëvenaarde ROI.

De beste manier om met kwalitatieve Affiliate marketeers samen te werken, is door een affiliate marketingbureau, zoals Digital Bonanza, in te huren dat met alle netwerken werkt. De netwerken bieden toegang tot affiliaties die grondig zijn doorgelicht en een grondig aanvraag proces hebben moeten doorlopen om in het netwerk te worden opgenomen.
In plaats van met slechts één van de netwerken samen te werken, kan je het werven van Affiliate marketeers aan ons overlaten. We hebben jarenlange gegevens en expertise aan onze zijde die het veel gemakkelijker zullen maken om je te matchen met de juiste affiliates, in plaats van dat je het gokspel moet spelen.

Elke affiliate heeft een unieke uitgever-ID, dat wordt gebruikt bij het volgen van cookies om vast te leggen welke affiliate welke verkopen genereert. Deze resultaten kunnen vervolgens worden bekeken binnen het dashboard van het affiliate netwerk.

Er is geen budget dat nodig is als het gaat om affiliate marketing. Je hebt namelijk de vrijheid om je commissie of bedrag per lead zelf vast te stellen. De hoogte van de commissie, het product dat je verkoopt en de conversie op je website bepalen of je meer of minder commissie kunt betalen. 

Ben je geïnteresseerd om meer te weten of direct te starten? Plan dan een afspraak in. Dit kan een videocall of face-to-face meeting zijn. We kunnen dan bespreken waar je behoeften liggen, wat de doelstellingen zijn, wat je beschikbare budget is en op basis hiervan maken we een plan opmaat.

Ben je geïnteresseerd?

We begrijpen dat een website niet altijd alle informatie kan geven die je wilt hebben voordat je een besluit neemt. Aarzel daarom niet om een afspraak in te plannen. Dit kan een kort telefoongesprek, of een persoonlijke meeting, zijn. Wat jou het best schikt. 

Translate »
Scroll naar top
× Kan ik je helpen?