fbpx

SEO

SEO zorgt ervoor dat je website hoger staat in de organisch (gratis) resultaten

Wat is

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie van je website. In de praktijk betekent het dat we de hoeveelheid, en de kwaliteit, van verkeer vanuit de organische (gratis) zoekresultaten proberen te verhogen. Hoe beter je pagina’s zichtbaar zijn in zoekresultaten, hoe groter de kans dat je de aandacht trekt en potentiële en bestaande klanten naar je bedrijf trekt.

Technisch

SEO

Technische SEO verwijst naar het proces van het optimaliseren van je website voor de crawl- en indexeringsfase. Met technische SEO kan je zoekmachines helpen je website zonder problemen te openen, doorzoeken, te interpreteren en indexeren.

Zoekmachines geven een voorkeursbehandeling in zoekresultaten aan websites die bepaalde technische kenmerken vertonen – bijvoorbeeld een beveiligde verbinding, een responsive design of een snelle laadtijd – en technische SEO is het werk dat Digital Bonanza™️ doet om ervoor te zorgen dat jouw website dat doet.

SEO - Technische zoekmachine optimalisatie
SEO - content marketing - zoekmachine optimalisatie

On-Page - Content

seo

Een belangrijk element van SEO is de content op de website. Kort gezegd, Content SEO gaat over het maken en optimaliseren van de teksten op de website, zodat deze potentieel hoger kan scoren in zoekmachines. Tegelijkertijd moet de intentie zijn om content te schrijven die recht doet aan de behoefte van de bezoekers. Digital Bonanza™️ helpt met kwalificeren van de juiste keywords en het schrijven van de content.

Linkbuilding

SEO

Linkbuilding is een techniek van zoekmachineoptimalisatie die helpt je positie in zoekmachines te verhogen. Links van andere websites zijn één van de belangrijkste manieren waarop de algoritmen van zoekmachines de relevantie van een pagina bepalen. Het hebben van een groot aantal kwalitatieve links geeft de website autoriteit en vertrouwen. Externe en interne links zorgen beide voor meer zichtbaarheid van uw website. Bovendien helpen links Google en andere zoekmachines om je site te crawlen. Digital Bonanza™️ helpt om meer kwalitatieve links naar je website te krijgen en je interne links te optimaliseren.

SEO - linkbuilding - zoekmachine optimalisatie
Samenwerken Met Online Marketingbureau

waarom

Digital Bonanza™️?

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine marketing zijn we een vertrouwd gezicht bij middelgrote en grote bedrijven. Met onze liefde voor het ondernemerschap onderscheiden wij ons van uurtje-factuurtje online marketingbureaus. 

Snel Rendement

Onze online marketing-activiteiten genereren direct een rendement voor jou.

Meer Klanten

We analyseren en segmenteren je huidige klanten en vinden er meer.

Kennisdeling

Het doel is dat je bedrijf zelf de marketingactivtieiten gaat doen. Wij delen onze kennis.

Dialoog

Open communicatie vinden wij essentieel in onze samenwerking.

Transparantie

Transparantie over resultaten is de basis voor het vertrouwen.

Plezier

Samen plezier hebben in ons werk leidt tot betere resultaten.

onze benadering voor

SEO

Met onze jarenlange ervaring aan klantzijde hebben wij als online marketingbureau een goed gevoel hoe de samenwerking optimaal werkt voor jou als ondernemer.

Luisteren

Onbevooroordeeld en zonder aannames luisteren we eerst naar jou.

Marktonderzoek

We doen marktonderzoek en benoemen kansen en bedreigingen.

Agile Marketing

Onder het motto 'fail fast, fail often' testen we de activiteiten en schalen op bij succes.

Analyseren

We analyseren je huidige online marketingactiviteiten en de interne processen.

Marketingplan

We maken een prioriteitenoverzicht met marketingacties.

Feedback

We meten en leren van de resultaten. Op basis hiervan maken we nieuwe acties.

Met veel plezier

Gewerkt voor

bol.com logo
OMG logo
neckermann.com logo
Beslist.nl logo
Costa Crociere Logo
New Energy Logo

Feedback

Digital Bonanza™️ is zeer bekwaam en toegewijd. Ze maken gemakkelijk kennis met nieuwe organisaties, nieuwe mensen en nieuwe kennisgebieden.
Bart-van-Engeland
Bart van Engeland
Beslist.nl
Binnen no-time heeft Digital Bonanza™️ ervoor gezorgd dat ik een volledig nieuwe website heb die veel beter converteert dan de oude. Erg tevreden met de samenwerking.
Laura van Werven
Laura van Werven
Groen en Bloei
Digital Bonanza™️ heeft binnen enkele weken een enorme positieve invloed gehad op mijn bedrijf. Ik heb extra sales mensen aangenomen om alle leads te verwerken.
Thomas Toxopeus
Thomas Toxopeus
New Energy Books
Veelgestelde vragen - - online marketingbureau

Veelgestelde vragen

SEO

Hoewel je continue moet investeren in SEO is verkeer vanuit de organische resultaten meer kosteneffectief dan betaald adverteren. Daarnaast geeft een goede positie in de organische resultaten meer autoriteit en vertrouwen voor de consument. Tenslotte zien we dat organisch verkeer vaak beter converteert dan betaald verkeer. 

SEO kost tijd omdat de algoritmen van zoekmachines steeds geavanceerder zijn geworden. Het doel van een zoekmachine is om de gebruikers de meest relevante resultaten, met de hoogste kwaliteit, te tonen op basis van hun zoekopdracht. Omdat hierbij zoveel factoren komt kijken duurt het een tijd voordat de zoekmachine de autoriteit van je website heeft bepaald op het specifieke onderwerp dat je website c.q. je pagina bespreekt.

Mensen vragen vaak ‘hoe kan ik hoger scoren op Google?’ Of ‘wat is van invloed op SEO-ranking?’
Maar alleen Google zelf weet precies welke factoren bepalen hoe goed een pagina scoort (hoe zichtbaar deze is en wat de positie bepaalt) in de zoekresultaten – Naar verluidt zijn er meer dan 200 rankingfactoren! Zoekresultaten worden beïnvloed door zaken als apparaat, locatie en de zoekgeschiedenis van een gebruiker. Dus wat de ene gebruiker op positie één ziet (het allereerste zoekresultaat), ziet een ander mogelijk op positie 5 en een ander ziet het misschien helemaal niet op de eerste pagina!

Een technische SEO-audit identificeert problemen met een website vanuit een zoekmachine perspectief en geeft aanbevelingen voor het implementeren van oplossingen die de prestaties verbeteren. De audit zoekt naar eventuele problemen met de website zelf (zowel op de pagina als met betrekking tot externe factoren, zoals hosting), en beoordeelt ook of backlinks de reden kunnen zijn dat de prestaties van een site worden belemmerd (off page).
Er zijn heel veel elementen die wij moet controleren bij het uitvoeren van een technische beoordeling van je website, aangezien gegevens worden verzameld uit meerdere bronnen, waaronder betaalde SEO-tools, om ervoor te zorgen dat er niets wordt gemist.

Er is geen betere optie. Je zult zowel SEO als Zoekmachine marketing moeten uitvoeren. Beide zijn aanvullend aan elkaar. Wij adviseren daarom om beide strategieën te doen.

Ben je geïnteresseerd om meer te weten of direct te starten? Plan dan een afspraak in. Dit kan een videocall of face-to-face meeting zijn. We kunnen dan bespreken waar je behoeften liggen, wat de doelstellingen zijn, wat je beschikbare budget is en op basis hiervan maken we een plan opmaat.

Ben je geïnteresseerd?

We begrijpen dat een website niet altijd alle informatie kan geven die je wilt hebben voordat je een besluit neemt. Aarzel daarom niet om een afspraak in te plannen. Dit kan een kort telefoongesprek, of een persoonlijke meeting, zijn. Wat jou het best schikt. 

Translate »
Scroll naar top
× Kan ik je helpen?