fbpx

Social Media Marketing

Inspireer en verleidt je doelgroep via social media

Wat is

Social media marketing

Sociale media marketing is het gebruik van Social Media platformen om verbinding te maken met je doelgroep om je merk op te bouwen, je verkoop te stimuleren en meer websiteverkeer te krijgen. Dit kun je bereiken door geweldige content te publiceren, door te luisteren naar je volgers en interactie met hen te hebben. En door middel van het adverteren op social media platformen. 

Set-up van

social media marketing

De dagen dat je simpel een Facebookaccount opzette en klaar was zijn voorbij. De mogelijkheden om in contact te komen via Facebook, Instagram, Linkedin, etc. zijn ontelbaar en een goede inrichting van de juiste social media platformen is essentieel voor het succes van je bedrijf. 

Digital Bonanza™️ helpt je met het opzetten en inrichten van al je social media-accounts. We zorgen ervoor dat consumenten je altijd kunnen bereiken zonder dat jij overstelpt wordt met boodschappen. We zorgen ervoor dat we maximaal alle social media marketingactiviteiten automatiseren voor je

social media marketing - mobiel

Management

social media marketing

Het beheren van al je social mediakanalen is belangrijk om dat je hierdoor de binding met je (potentiële) klanten verhoogd. Eén keer per twee maanden een bericht plaatsen geeft de verkeerde boodschap af. Je zult dus regelmatig waardevolle, interessante en soms grappige content moeten ontwikkelen om continue aanwezig te zijn in de wereld van je doelgroep. 

Digital Bonanza™️ kan je ondersteunen met het ontwikkelen van een content kalender waarin we bepalen welk type content met welk doel gaan ontwikkelen en plaatsen. We kunnen de creatives (uitingen) voor je ontwikkelen en meten de resultaten van de campagnes. 

adverteren via

social media marketing

Met onze kennis en vaardigheden op het gebied van social media marketing kunnen wij je bedrijfsgroei versnellen. We generen nieuwe leads sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Door je advertentiebudget verstandig en zorgvuldig te besteden, kunnen we resultaten versnellen en de campagnes op specifieke demografische gegevens richten. Met Digital Bonanza™️ aan je zijde kan je ervan uitgaand dat je de komende maanden en jaren zal groeien. 

Management - social media marketing

Bereik van

social media marketing

Als je je doelgroep wilt bereiken dan is het niet alleen belangrijk dat je je doelgroep kent en begrijpt, maar ook weet hoe je ze via social media het beste kunt bereiken. Welk social media platform je moet gebruiken hangt af van je doelgroepen, doelstellingen en budget.

Whatsapp 92%
Facebook 79%
Youtube 69%
Instagram 43%
Linkedin 36%
Twitter 20%
Samenwerken Met Online Marketingbureau

waarom

Digital Bonanza™️?

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van social media marketing zijn we een vertrouwd gezicht bij middelgrote en grote bedrijven. Met onze liefde voor het ondernemerschap onderscheiden wij ons van uurtje-factuurtje online marketingbureaus. 

Snel Rendement

Onze online marketing-activiteiten genereren direct een rendement voor jou.

Meer Klanten

We analyseren en segmenteren je huidige klanten en vinden er meer.

Kennisdeling

Het doel is dat je bedrijf zelf de marketingactivtieiten gaat doen. Wij delen onze kennis.

Dialoog

Open communicatie vinden wij essentieel in onze samenwerking.

Transparantie

Transparantie over resultaten is de basis voor het vertrouwen.

Plezier

Samen plezier hebben in ons werk leidt tot betere resultaten.

onze benadering voor

social media marketing

Met onze jarenlange ervaring aan klantzijde hebben wij als online marketingbureau een goed gevoel hoe de samenwerking optimaal werkt voor jou als ondernemer.

Luisteren

Onbevooroordeeld en zonder aannames luisteren we eerst naar jou.

Marktonderzoek

We doen marktonderzoek en benoemen kansen en bedreigingen.

Agile Marketing

Onder het motto 'fail fast, fail often' testen we de activiteiten en schalen op bij succes.

Analyseren

We analyseren je huidige online marketingactiviteiten en de interne processen.

Marketingplan

We maken een prioriteitenoverzicht met marketingacties.

Feedback

We meten en leren van de resultaten. Op basis hiervan maken we nieuwe acties.

Met veel plezier

Gewerkt voor

bol.com logo
OMG logo
neckermann.com logo
Beslist.nl logo
Costa Crociere Logo
New Energy Logo

Feedback

Binnen no-time heeft Digital Bonanza™️ ervoor gezorgd dat ik een volledig nieuwe website heb die veel beter converteert dan de oude. Erg tevreden met de samenwerking.
Laura van Werven
Laura van Werven
Groen en Bloei
Digital Bonanza™️ heeft binnen enkele weken een enorme positieve invloed gehad op mijn bedrijf. Ik heb extra sales mensen aangenomen om alle leads te verwerken.
Thomas Toxopeus
Thomas Toxopeus
New Energy Books
Digital Bonanza™️ is zeer bekwaam en toegewijd. Ze maken gemakkelijk kennis met nieuwe organisaties, nieuwe mensen en nieuwe kennisgebieden.
Bart-van-Engeland
Bart van Engeland
Beslist.nl
Veelgestelde vragen - - online marketingbureau

veelgestelde vragen

social media marketing

Laten we eerlijk zijn: de wereld is sociaal geworden. Als je onder de aandacht van mensen wilt komen, is sociale media de manier om dat te doen. Of je nu geïnteresseerd bent in merkbekendheid, gesponsorde inhoud of een combinatie van beide, wij kunnen je helpen!

Een ‘Post’ is content artikel dat je op sociale media deelt, zodat je volgers deze op een organische manier kunnen zien. Een advertentie is een betaalde post om een doelgroep buiten je volgers te bereiken op basis van demografische gegevens en interesses. Omdat de meeste algoritmen van sociale media platformen het organische bereik van je ‘post’ beperken, raden we aan om belangrijke of relevante berichten te promoten via social media marketing.

Met deze Facebook-tools kan je jouw pagina’s, advertentieaccounts en advertentieresultaten allemaal op één plek bekijken. Een Facebook Business Manager-account is geweldig als je veel Facebook-pagina’s beheert, vergelijkbaar met een reclamebureau. Het is ook handig voor grote bedrijven die aparte Facebook-pagina’s hebben voor elke vestiging, locatie of eenheid binnen hun organisatie. Als je advertenties voor één ‘ad account’ plaatst en beheert, is Advertentiebeheer voldoende. Power Editor is een meer geavanceerde versie van Ads Manager met de mogelijkheid om bulkgewijs wijzigingen aan te brengen in meerdere campagnes en advertentiesets.

Er is geen minimaal budget nodig als het gaat om social media marketing. Je hebt namelijk de vrijheid om je budget per klik en/of per dag vast te stellen. 

De kosten van een social media marketingcampagne worden o.a. beïnvloed door de doelstelling, het bod, het platform en advertentievorm.

Ben je geïnteresseerd om meer te weten of direct te starten? Plan dan een afspraak in. Dit kan een videocall of face-to-face meeting zijn. We kunnen dan bespreken waar je behoeften liggen, wat de doelstellingen zijn, wat je beschikbare budget is en op basis hiervan maken we een plan opmaat.

Ben je geïnteresseerd?

We begrijpen dat een website niet altijd alle informatie kan geven die je wilt hebben voordat je een besluit neemt. Aarzel daarom niet om een afspraak in te plannen. Dit kan een kort telefoongesprek, of een persoonlijke meeting, zijn. Wat jou het best schikt. 

Translate »
Scroll naar top
× Kan ik je helpen?