fbpx

Website Maken

Digital Bonanza™️ maakt een website met oog voor het ontwerp, de snelheid en SEO-optimalisatie

Oogverblindende

Website Maken

In de digitale wereld is een website een essentieel element jouw bedrijf. Ongeacht de grootte en het type bedrijf dat je hebt. Je website is je visitekaartje naar nieuwe en bestaande klanten. Een professioneel website laten maken is een essentieel onderdeel van je marketingstrategie. Digital Bonanza™️ maakt je website met een mooi functioneel ontwerp, maar zorgt ook voor een SEO-geoptimaliseerde website. Want een mooi website maken is leuk, maar als je niet wordt gevonden heb je er niets aan.

website design - ontwerp

Een Snelle

website laten maken

Google begon in 2010 sitesnelheid te gebruiken als een ranking-factor in hun algoritme. Sitesnelheid gaat over hoe snel een website reageert op web-verzoeken.  Google weet dat het sturen van mensen naar traag ladende websites resulteert in een mindere gebruikerservaring. Recentelijk heeft Google aangekondigd dat vanaf 2021 deze “Web Vitals” een nog belangrijkere rol gaat spelen. Een snel ladende website kan dus je SEO-ranking helpen verbeteren. Digital Bonanza™️ maakt je website snel zodat je bovenaan de Google resultaten staat.

SEO geoptimaliseerde

website Laten maken

Je wilt je website laten maken zodat hij optimaal is voor de gebruiker en daarmee ook voor zoekmachines. Door een website SEO-vriendelijk te maken, kunnen Google en andere zoekmachines elke pagina op de website efficiënt crawlen, de inhoud effectief interpreteren en indexeren in hun database. Daarnaast zorgt Digital Bonanza™️ dat de content is afgestemd op jouw doelstellingen zodat je website rankt op de juiste zoekwoorden en dus de juiste klanten trekt.

website design - zoekmachine optimalisatie
Samenwerken Met Online Marketingbureau

waarom

Digital Bonanza™️?

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing zijn we een vertrouwd gezicht bij middelgrote en grote bedrijven. Met onze liefde voor het ondernemerschap onderscheiden wij ons van uurtje-factuurtje online marketingbureaus. 

Snel Rendement

Onze online marketing-activiteiten genereren direct een rendement voor jou.

Meer Klanten

We analyseren en segmenteren je huidige klanten en vinden er meer.

Kennisdeling

Het doel is dat je bedrijf zelf de marketingactivtieiten gaat doen. Wij delen onze kennis.

Dialoog

Open communicatie vinden wij essentieel in onze samenwerking.

Transparantie

Transparantie over resultaten is de basis voor het vertrouwen.

Plezier

Samen plezier hebben in ons werk leidt tot betere resultaten.

onze benadering voor het

maken van websites

Met onze jarenlange ervaring aan klantzijde hebben wij als online marketingbureau een goed gevoel hoe de samenwerking optimaal werkt voor jou als ondernemer.

Luisteren

Onbevooroordeeld en zonder aannames luisteren we eerst naar jou.

Marktonderzoek

We doen marktonderzoek en benoemen kansen en bedreigingen.

Bouwen

Vervolgens zullen we de website helemaal bouwen. Daarbij schrijven we ook de content.

Analyseren

We analyseren je huidige online marketingactiviteiten en de interne processen.

Design

We maken een ruw design en bespreken dit met je om te zien of het naar wens is

meten

Na het bouwen meten we de snelheid van de website en doen we optimalisaties.

Met veel plezier

Gewerkt voor

bol.com logo
OMG logo
neckermann.com logo
Beslist.nl logo
Costa Crociere Logo
New Energy Logo

Feedback

Digital Bonanza™️ is zeer bekwaam en toegewijd. Ze maken gemakkelijk kennis met nieuwe organisaties, nieuwe mensen en nieuwe kennisgebieden.
Bart-van-Engeland
Bart van Engeland
Beslist.nl
Binnen no-time heeft Digital Bonanza™️ ervoor gezorgd dat ik een volledig nieuwe website heb die veel beter converteert dan de oude. Erg tevreden met de samenwerking.
Laura van Werven
Laura van Werven
Groen en Bloei
Digital Bonanza™️ heeft binnen enkele weken een enorme positieve invloed gehad op mijn bedrijf. Ik heb extra sales mensen aangenomen om alle leads te verwerken.
Thomas Toxopeus
Thomas Toxopeus
New Energy Books
Veelgestelde vragen - - online marketingbureau

Veelgestelde vragen over

website maken

De tijd die nodig is om een site te bouwen, is afhankelijk van de complexiteit van de site. Als je een deadline hebt, zullen we er hard aan werken om die te halen. Gemiddeld mag je uitgaan van drie tot vijf weken voor een simpele website. 

We maken altijd eerst een ruw ontwerp van de website zodat je een goed beeld hebt hoe de website eruit komt te zien. Mocht je dat ruwe website design niet mooi vinden dan gaan wij terug naar de teken tafel. 

Wij kunnen ook e-commerce functionaliteit inbouwen. Tevens kunnen we automatische koppelingen maken tussen bol.com en amazon.nl. U zult zelf moeten zorgen dat u product fotografie en content heeft. 

Ben je geïnteresseerd om meer te weten of direct te starten? Plan dan een afspraak in. Dit kan een videocall of face-to-face meeting zijn. We kunnen dan bespreken waar je behoeften liggen, wat de doelstellingen zijn, wat je beschikbare budget is en op basis hiervan maken we een plan opmaat.

Ben je geïnteresseerd?

We begrijpen dat een website niet altijd alle informatie kan geven die je wilt hebben voordat je een besluit neemt. Aarzel daarom niet om een afspraak in te plannen. Dit kan een kort telefoongesprek, of een lange meeting, zijn. Wat jou het best schikt. 

Translate »
Scroll naar top
× Kan ik je helpen?