fbpx

Over Digital Bonanza™️

Onze visie

Onze visie is dat iedere onderneming, van klein tot groot, haar potentiële en bestaande klanten via online marketing kan bereiken. Dit is essentieel voor het succes van elke onderneming

Onze missie

Wij zijn een online marketingbureau dat begrijpt dat ondernemers marketing-campagnes willen die direct een positieve bijdrage leveren aan de omzet of winst. Het Digital Bonanza™️ effect.

Hoe helpen wij als

online marketingbureau

Digital Bonanza is een online marketingbureau dat is gespecialiseerd in performance marketing. Dit betekent dat wij je kunnen helpen met het opzetten van marketingcampagnes die direct resultaat opleveren. Heb je behoefte aan meer verkeer, meer leads of meer omzet? 

online marketingbureau
Zoekmachine marketing - online marketingbureau

Zoekmachine Marketing

We helpen je bedrijf om efficiënter en effectiever te adverteren in zoekmachines.

Social media marketing - online marketingbureau

Social Media

We zorgen ervoor dat jij social media gaat gebruiken om je doelgroep te inspireren en te verleiden.

Search Enige Optimization - online marketingbureau

SEO

Samen zorgen we ervoor dat jouw website hoger in de gratis zoekresultaten van Google komt.

Website Design - - online marketingbureau

Website Design

Om de conversie op je website te verhogen kunnen we ook helpen met een nieuwe website.

Marktplaces - online marketingbureau

Marketplaces

Via platformen als bol.com en amazon.nl bereik je nog veel meer potentiële klanten.

Affiliate marketing- - online marketingbureau

Affiliate Marketing

Met ons netwerk van affiliates kun jij direct profiteren van de kennis en expertise van externe marketeers.

Jouw succes is wat ons drijft!

Digital Bonanza is een online marketingbureau dat naast haar klanten staat. Het succes van onze klanten is wat ons drijft! We gebruiken daarbij onze nationale en internationale ervaring bij bedrijven als bol.com, beslist.nl en Costa Crociere!
Ralph-Remkes
Ralph Remkes
Ceo & Founder - Digital Bonanza
online marketingbureau

waarom

Digital Bonanza?

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van online marketing zijn we een vertrouwd gezicht bij middelgrote en grote bedrijven. Met onze liefde voor het ondernemerschap onderscheiden wij ons van uurtje-factuurtje online marketingbureaus. 

Snel Rendement

Onze online marketing-activiteiten genereren direct een rendement voor jou.

Meer Klanten

We analyseren en segmenteren je huidige klanten en vinden er meer.

Kennisdeling

Het doel is dat je bedrijf zelf de marketingactivtieiten gaat doen. Wij delen onze kennis.

Dialoog

Open communicatie vinden wij essentieel in onze samenwerking.

Transparantie

Transparantie over resultaten is de basis voor het vertrouwen.

Plezier

Samen plezier hebben in ons werk leidt tot betere resultaten.

Hoe gaat onze

samenwerking

Met onze jarenlange ervaring aan klantzijde hebben wij als online marketingbureau een goed gevoel hoe de samenwerking optimaal werkt voor jou als ondernemer.

Luisteren

Onbevooroordeeld en zonder aannames luisteren we eerst naar jou.

Marktonderzoek

We doen marktonderzoek en benoemen kansen en bedreigingen.

Agile Marketing

Onder het motto 'fail fast, fail often' testen we de activiteiten en schalen op bij succes.

Analyseren

We analyseren je huidige online marketingactiviteiten en de interne processen.

Marketingplan

We maken een prioriteitenoverzicht met marketingacties.

Feedback

We meten en leren van de resultaten. Op basis hiervan maken we nieuwe acties.

Met veel plezier

Gewerkt voor

bol.com logo
OMG logo
neckermann.com logo
Beslist.nl logo
Costa Crociere Logo
New Energy Logo

Feedback

Digital Bonanza is zeer bekwaam en toegewijd. Ze maken gemakkelijk kennis met nieuwe organisaties, nieuwe mensen en nieuwe kennisgebieden.
Bart-van-Engeland
Bart van Engeland
Beslist.nl
De digitale expertise van Bonanza op het gebied van marketing in combinatie met hun realistische kijk op het werk maakt het een plezier om met hen samen te werken.
Harko Prinssen
Harko Prinssen
Aviva Solutions
Digital Bonanza heeft binnen enkele weken een enorme positieve invloed gehad op mijn bedrijf. Ik heb zelfs extra sales mensen aangenomen om de leads te verwerken.
Thomas Toxopeus
Thomas Toxopeus
New Energy Books
Veelgestelde vragen - - online marketingbureau

Veelgestelde vragen

online marketing

Digitale marketing is elk type marketing dat online wordt gedaan. Dit type marketing omvat een breed scala aan categorieën. Van zoekmachine marketing tot sociale media-marketing of Display marketing en Email marketing. In ons groeiende digitale tijdperk kun je met digitale marketing potentieel miljoenen internetgebruikers bereiken.

Of je bedrijf nu Google Ads gebruikt, of je website optimaliseert voor SEO, of berichten deelt op sociale mediaplatforms. Dit is allemaal digitale marketing. 

Tegenwoordig zoeken consumenten met hun telefoon, laptop of tablet naar nieuwe bedrijven, producten en services. Ze besteden steeds meer tijd aan entertainment online in plaats van via traditionele verkooppunten. Als jij dus online niet aanwezig bent zullen consumenten je niet vinden.

De meest voor de hand liggende keuzes zijn optimalisatie van je website voor zoekmachines, evenals marketing via sociale media en zoekmachines. Deze vormen de kern van de digitale marketing.

Deze kanalen staan echter niet op zichzelf. Consumenten gebruiken tijdens het koopproces verschillende kanalen. Je moet dus proberen op alle kanalen aanwezig te zijn.

Je kunt stap voor stap de verschillende kanalen invullen. Door het meten van de resultaten kun je steeds beter bepalen welk kanaal het best werkt voor jou bedrijf. Wij helpen je daar graag mee. Je kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak inplannen.

Dit hangt van het type marketing af. Adverteren op social media platformen en in zoekmachines kan direct al effect genereren. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines (SEO) kan pas effectief zijn na drie maanden. Het is dus belangrijk om continue de resultaten te meten. Dit stelt je instaat om de resultaten van je online marketingcampagnes te optimaliseren.

Digitale marketing is bereikbaar voor ieder bedrijf. Digital Bonanza™️ kan met alle type budgetten – groot, klein en ertussenin – werken. Dat onderscheidt ons van andere online marketingbureaus. De campagne van elke klant wordt individueel geëvalueerd op basis van de doelen, behoeften en financiële situatie. 

Ben je geïnteresseerd om meer te weten of direct te starten? Plan dan een afspraak in. Dit kan een videocall of face-to-face meeting zijn. We kunnen dan bespreken waar je behoeften liggen, wat de doelstellingen zijn, wat je beschikbare budget is en op basis hiervan maken we een plan opmaat.

Ben je geïnteresseerd?

We begrijpen dat een website niet altijd alle informatie kan geven die je wilt hebben voordat je een besluit neemt. Aarzel daarom niet om een afspraak in te plannen. Dit kan een kort telefoongesprek of een persoonlijke meeting zijn. Wat jou het best schikt. 

Translate »
Scroll naar top
× Kan ik je helpen?