Over ons

Wij genereren resultaat!

‘Bonanza’ is een situatie die een plotselingen toename van rijkdom, geluk of winst veroorzaakt. Wij creëren het ‘Digital Bonanza Effect!’

Onze visie

Onze visie is dat iedere onderneming, van klein tot groot, haar potentiële en bestaande klanten via online marketing kan bereiken en verleiden. Dit is essentieel voor het succes van elke onderneming

Onze missie

We zijn een digitaal marketingbureau dat oprecht nieuwsgierig is naar je bedrijf en haar uitdagingen. Niets is vanzelfsprekend en geen marketingactiviteit wordt vooraf uitgesloten.

Wat doen we?

Hoe is onze werkwijze?

01.

Luisteren

Wij luisteren eerst naar jou! We willen weten waar je bedrijf voor staat. Wie zijn je concurrenten? Waar loop je tegen aan? We doen dit via een enquête en een vervolg gesprek

02.

Analyse

We analyseren de huidige marketing activiteiten, de resultaten hiervan en we controleren of de interne meetprocessen goed zijn ingericht. 

03.

Onderzoek

We doen marktonderzoek naar de branche en de concurrenten. Wat zijn trends en wat kunnen we leren van je concurrenten? 

04.

We maken een plan

We delen onze bevindingen en doen op basis hiervan een suggestie van activiteiten. Samen bepalen we de prioriteiten, tijdsplanning en de verwachte resultaten. 

05.

Executie

Nu begint het echte werk. We maken de advertenties, doen de set-up voor de campagnes en gaan beginnen. Stap voor stap executeren we het plan en we houden je continue op de hoogte. 

06.

Meten

Dit is waarom wij online marketing zo leuk vinden. We kunnen direct het resultaat meten van de activiteiten. Dit doen we voordat we starten, tijdens de campagnes en natuurlijk achteraf. 

Waarom kies je voor Digital Bonanza?

ROI

Resultaten die een positief rendement opleveren op je marketinginvestering

Audience

We analyseren je klanten. Vervolgens vinden we er meer van.

Multichannel

Bereik je klanten gedurende de gehele klantreis

Merkveiligheid

Presenteer je merk in een veilige digitaal ümfeld.

Attributie

Meet de bijdrage van elk advertentiekanaal.

Inzichten

Genereer data inzichten die een impact kunnen hebben op je bedrijf.

Veelgestelde vragen

Digitale marketing is elk type marketing dat online wordt gedaan. Dit type marketing omvat een breed scala aan categorieën. Van zoekmachine marketing tot sociale media-marketing of Display marketing en Email marketing. In ons groeiende digitale tijdperk kun je met digitale marketing potentieel miljoenen internetgebruikers bereiken.

Of je bedrijf nu Google Ads gebruikt, of je website optimaliseert voor SEO, of berichten deelt op sociale mediaplatforms. Dit is allemaal digitale marketing. 

Tegenwoordig zoeken consumenten met hun telefoon, laptop of tablet naar nieuwe bedrijven, producten en services. Ze besteden steeds meer tijd aan entertainment online in plaats van via traditionele verkooppunten. Als jij dus online niet aanwezig bent zullen consumenten je niet vinden.

De meest voor de hand liggende keuzes zijn optimalisatie van je website voor zoekmachines, evenals marketing via sociale media en zoekmachines. Deze vormen de kern van de digitale marketing.

Deze kanalen staan echter niet op zich zelf. Consumenten gebruiken tijdens het koopproces verschillende kanalen. Je moet dus proberen op alle kanalen aanwezig te zijn.

Je kunt stap voor stap de verschillende kanalen invullen. Door het meten van de resultaten kun je steeds beter bepalen welk kanaal het best werkt voor jou bedrijf. Wij helpen je daar graag mee. Je kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak inplannen.

Dit hangt van het type marketing af:

1. Adverteren op social media platformen en in zoekmachines kan direct al effect genereren. 
2. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines (SEO) kan pas effectief zijn na drie maanden. 
3. Het is dus belangrijk om continue de resultaten te meten. Dit stelt je instaat om de resultaten van je online marketing campagnes te optimaliseren. 

Digitale marketing is bereikbaar voor ieder bedrijf. Digital Bonanza kan met alle type budgetten – groot, klein en ertussenin – werken. Dat onderscheidt ons van andere online marketingbureaus. De campagne van elke klant wordt individueel geëvalueerd op basis van de doelen, behoeften en financiële situatie. Wij bieden wel het gemakt van vooraf gedefinieerde pakketten. Mocht dit niet bij jou passen, plan dan hier een telefoongesprek in. 

Er zijn twee mogelijkheden om met Digital Bonanza de samenwerking op te starten. Je kunt via ons website één van de vooraf gedefinieerde pakketten aanschaffen. Wij nemen dan contact met je op en we zullen direct voor je aan de slag gaan. 

De andere manier is dat je een (video) afspraak of telefoongesprek inplant. We kunnen dan bespreken waar je behoefte liggen, wat de doelstellingen zijn, wat je beschikbare budget is en op basis hiervan maken we een plan opmaat. Je kunt een afspraak hier inplannen. 

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?

Als je op zoek bent naar een digitaal marketing bureau met als focus het resultaat van je digitale marketing activiteiten, dan is Digital Bonanza jouw online marketingbureau. Neem contact op en dan drinken we vrijblijvend een kop koffie.